Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

METΑΜΟΡΦΩΣΗ


Σε ενα μικρο "γκαλοπ" που εκανα , διαπιστωσα οτι το 99.9% των χριστιανων δεν ξερουν σε τι ? μεταμορφωθηκε ο Χριστος εις το ορος των ελαιών. Επισης το 99.9% των γυναικων ανω των 60 ετων δυσκολευεται να απαντηση στην ερωτηση : πότε γεννηθηκε ο Χριστος .!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση πως το 99,9% των χριστιανών δεν έχει διαβάσει τη Βίβλο και, γενικότερα, δεν έχει ιδέα για τι λέει η θρησκεία που διατείνεται πως πιστεύει.

φραχτης είπε...

Αγαπητε-η aerosol , βρισκομαστε λοιπον εις ενα μυστηριο μ'αυτην την θρησκεια και την πλειοψηφια των οπαδων-πιστων της !!!
πως ειναι δυνατον να επιβιωνει με "τετοιους" πιστους ??
" ΘΑΥΜΑ " !!!

Unknown είπε...

επίσης, όλη αυτή η αόριστη αλλά συνάμα αυστηρή ηθικολογία όλων αυτών των 99,9%,
τους επιτρέπει να ενεργούν και να πράττουν κατά περίσταση, κάθε φορά προς το συμφέρον τους, χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τους, ούτε στο χιλιοστό,... έστω κάποια λίγα,...
τα βασικά βρε αδερφέ, που εχει πει αυτός που υποτίθετε οτι λατρεύουν, πιστεύουν κτλ!!!!

φραχτης είπε...

ουι ουι μεσιε τεκμορας !

Ανώνυμος είπε...

Η λέξη μεταμορφώνομαι σημαίνει παίρνω άλλη μορφή, αυτό μάλλον μπερδεύει τους απλούς ανθρώπους, [εκείνους που δεν έχουν ειδικές γνώσεις Θεολογίας στην προκειμένη] που πιθανόν αποτέλεσαν το δείγμα του γκάλοπ σας.
Ο Ιησούς δεν μεταμορφώθηκε και κάτι άλλο πχ: βάτραχο, κουνούπι ή σαλιγκάρι. αλλά «αποκαλύφθηκε» απέδειξε δηλαδή στους μαθητές του την θεϊκή του υπόσταση όπως αναφέρουν οι ευαγγελιστές.
Τέλος, οι γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας έχω την αίσθηση πως γενικώς δυσκολεύονται στις απαντήσεις. Αλλά μπορούν να αγαπάνε ακόμη και αν δεν κατανοούν πλήρως.